Bijeenkomst: Verhelpen en voorkomen bodemverdichting

Deelnemers Bodem APK Opgelet! Graag nodigen wij u uit voor een bijeenkomst op woensdag 19 oktober op het bedrijf van Pieter van der Valk in Ferwoude. Vanaf 13:45 uur staat de koffie klaar en om 14:00 gaan we het veld in.

Deze bijeenkomst staat in het teken van het ontdekken van de oorzaken van bodemverdichting en het verhelpen en voorkomen daarvan. Aan de hand van verschillende profielkuilen zal Thomas Evers (van Lumbricus) uitleg geven over het ontstaan van verdichtingen in de bodem. We bespreken samen wat er gedaan kan worden om verdichtingen uit de bodem te halen en wat je kan doen om te voorkomen dat er verdichtingen in de bodem komen. Aansluitend zal Pieter nog een toelichting doen over zijn bedrijf en met name over de manier waarop hij compost toepast.

Aansluitend zal Pieter nog een toelichting doen over zijn bedrijf en met name over de manier waarop hij compost toepast.

Aanmelden
Bent u erbij? U kunt zich hier aanmelden of laten weten door te reageren op deze e-mail of mij te appen/bellen (06-15572474).

Met vriendelijke groet,

namens Alice Blok, Jehannes Fopma en het projectteam Bodem APK Fryslân

Locatie: Ferwoude
Datum: donderdag 20 oktober 2022
Tijd: 13:45